Despre noi

Salon-expo Just Roxy

J&R (Just&Roxy) este un brand care s-a creat pentru a-ti transpune in realitate visul rochiei de mireasa. J de la Just (Justine) si R de la Roxi (Roxana) reprezinta initialele sub care sunt create rochii de mireasa unice la fel ca si ziua in care vor fi purtate.
Just&Roxy reuneste creatori de exceptie care inteleg esenta unei rochii de mireasa. De aceea, studiem tendintele anului care urmeaza si elaboram noi modele care sa fie in acord cu acestea, dar originale 100%. Pentru a tine pasul cu noile trenduri, actualizam din timp rezerva de materiale si accesorii destinate exclusiv rochiilor de mireasa. Noile colectii, precum si propunerile de modele care poarta semnatura brandului Just&Roxy beneficiaza de toata atentia noastra in ce priveste calitatea executiei si respectarea modelului ales.

Viitoarele mirese vor avea parte de o experienta de neuitat atunci cand vor purta una dintre creatiile brandului Just&Roxy. Unicitatea si distinctia fiecarei rochii, creata si executata de profesionistii nostri, se bazeaza pe capacitatea noastra de a personaliza orice model, asa incat fiecare mireasa sa fie desavarsita in frumusetea ei.

Salon-expo Just Roxy

Originalitate, executie ireprosabila si materiale de calitate sunt caracteristicile rochiilor de mireasa executate in cadrul atelierelor de creatie Just&Roxy. Alaturi de acestea, din stima pentru viitoarele mirese, ne-am dezvoltat si capacitatea de a oferi preturi flexibile, in acord cu cererea si oferta specifice acestui segment de creatii.
Rochia de mireasa este unica pentru fiecare femeie nu numai pentru ca va fi purtata in ziua nuntii, ci si pentru ca va trai in amintirea acesteia intreaga viata. Brandul Just&Roxy are ambitia de a oferi implinirea acestui vis si de a transforma orice mireasa intr-un etalon al frumusetii.
Va asteptam cu mult drag pentru a va alege una dintre creatiile de rochie de mireasa ale brandului Just&Roxy. Va oferim posibilitatea de a straluci si de a fi unica atunci cand veti imbraca rochia de mireasa special realizata pentru dv. Veti fi cu adevarat regina balului!